Türkobir Çağrı Merkezi
0850 550 52 17
turkobir-facebook turkobir-twitter turkobir-instagram turkobir-youtube turkobir-google-plus

Kadınlar Kulübü Yorumları

elif dursun
25-08-2016, 22:19
ben 2 yıldır çalışıyorum türkobirle şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım çok güzel para kazandım arkadaşlar bu işi yapacaksanız yabancı firmalardan avon yerli firmalardan türkobir başkasını tanımam gaziantepteyseniz facebooktan yazın bana :)

sevcangoksel
13-07-2016, 22:19
Merhaba arkadaşlar 2 tane oğlum olduğu için(biri 3 biri 1 yaşında) düzenli sabit bi işe gidemiyorum, o yüzden evde bişeyler yapmak ve aile bütçesine destek olmak için bişeyler yapmaya çalışıyorum.

Türkobir'e daha yeni üye oldum. 25 tl'lik başlangıç paketinden aldım. kargom geldi. içinden bir sürü katalog çıktı.
bikaç arkadaşıma gösterdim, baya ilgi gösterdiler.
ama elinde bi tane numune olsaydı daha iyi olurdu, kumaşına bakardık dediler.
şimdi ilk önce canlı canlı gösterebilmek için aklet,pijama,çorap vs. sipariş vericem.

inşallah bol siparişler alırım.
başka üye olan var mı aranızda türkobir'e.

gulbebek
20-06-2016, 22:31
Ben yeni üye oldum ne yaptın arkadaşım sipariş falan verdinmi sistemi sevdim fakat umarım göründüğü gibidir.Memnun kaldın mı sen.:16:


sevcangoksel
12-05-2016, 12:14
Ben yeni üye oldum ne yaptın arkadaşım sipariş falan verdinmi sistemi sevdim fakat umarım göründüğü gibidir.Memnun kaldın mı sen.:16:

evet akşam ilk siparişlerimi verdim.
inşallah bol bol siparişlerimiz olur da para kazanırız.
yoksa eşim benim başımın etini yer, yine böyle işlere girdin ama başaramadın diyo hep.

gulbebek
10-04-2016, 12:32
:1:İnşallah bişey olmaz sorunsuz üstesinden geliriz.İlk siparişlerin hayırlı olsunn:38:
aybuka
008-04-2016, 15:32
:1:İnşallah bişey olmaz sorunsuz üstesinden geliriz.İlk siparişlerin hayırlı olsunn:38:

ben bu markayı hiç duymadım biraz bahsedermisiniz ürünlerden kazancı nekadar acaba katolokdanmı satıyorsunuz ödemelieri nasıl birz bilgi istiyorum teşekkürler :)

aybuka
07-03-2016, 23:07
Türkobir
google da türkobir yaz hemen çıkar
sitesine giriyosun, istersen üye oluyosun
eğer çevren varsa güzel satış yaparsın
türkobire üye olduğunda sana katalog geliyo, katalogtan istediğini seçip sitesine girip siparişini veriyosun
sana %30 indirimli geliyo ürünler
genelde iç çamaşırı, gecelik, pijama var
bende daha yeni verdim siparişlerimi yarın elimde olur

sen hangi şehirdesin?

ben ankaradayım hiç duymamışdım böle bir marka acaba fiyatları nasıl uygunmu kalitesi nasıl ürünlerin ödemeyi nasıl yapıyosunuz :)

sarImelegimm
05-02-2016, 11:58
ben ankaradayım hiç duymamışdım böle bir marka acaba fiyatları nasıl uygunmu kalitesi nasıl ürünlerin ödemeyi nasıl yapıyosunuz :)

ben bu işlere çok girdim çevrem olmayıncada olmadı :17:

sinem
31-03-2016, 20:59
Merhaba arkadaşlar dediginiz gibi netten bakdım başlangıç pakedi varmış ne kadara geliyor acaba ? Birde ödemeler kargoyla yapılıyomuş kargo ücreti mi veriliyor birde ödeme için kaçgün mühlet veriliyor cvp yazarsanız sevinirim ! Özeldende cvp yaza bilirsiniz !

ayşe zaimoğlu
29-03-2016 13:22 türkobir sitesine girdiğin zaman aynı bi avm gibi, mağaza mağaza
hepsinin fiyatları ayrı ama kalite olarak aynı mı bilmem
ben ilk siparişimi jnw, kocasoy ve bayrak mağazalarından verdim
çıtçıtlı badi, çorap, erkek akleti, eşortman altı istedim
yarın elimde olucak sanırım
çıtçıtlı badiler 8'e var, 8,75 e var, ama sana gelişi 6 tl
kargo ücreti 2,5 tl
sipariş ücretini istersen kargoya elden istersen internetten kredi kartıyla ödüyosun

Bayrak'ın pijamaları katalogta çok güzel gözüküyo, daha sipariş vermedim ondan
fiyatları genelde 26,33,37 tl arasında değişiyo katalog fiyatı

lale umur
25-03-2016, 22:55
Merhaba arkadaşlar dediginiz gibi netten bakdım başlangıç pakedi varmış ne kadara geliyor acaba ? Birde ödemeler kargoyla yapılıyomuş kargo ücreti mi veriliyor birde ödeme için kaçgün mühlet veriliyor cvp yazarsanız sevinirim ! Özeldende cvp yaza bilirsiniz !

başlangıç paketinde bir sürü katalog var
25 tl + 2,5 kargo
ben başlangıç paketi aldığıma pişman oldum çünkü çok fazla katalog var ve bazılarının ürünleri çok pahalı

27,5 tl yi kargo paketi sana verdiği gibi alıyo valla hiç acımıyo:5:

nevin
24-03-2016, 13:09
Arkadaşlar başlangıç paketi mecburuymuş galiba ben yanlışmı okudum acaba orda öle yazıyordu çok satılan ürünler katolok birde geliş listesi diyor almak zorunlu deyilmi ? Birde sattıgımız ürünlerin parasını almadan ? Getirince ürünleri kargo nasıl vercez parsını ? 1 hafta zaman falan yokmu bizde teslim aldımızı sahiplerine teslim edene kadar bir zaman olması gerekmezmi ? Cvp larınız için teşekkürler hala düşünmekdeyim acaba üye olsammı?

canan taş
20-03-2016, 18:34
Arkadaşlar başlangıç paketi mecburuymuş galiba ben yanlışmı okudum acaba orda öle yazıyordu çok satılan ürünler katolok birde geliş listesi diyor almak zorunlu deyilmi ? Birde sattıgımız ürünlerin parasını almadan ? Getirince ürünleri kargo nasıl vercez parsını ? 1 hafta zaman falan yokmu bizde teslim aldımızı sahiplerine teslim edene kadar bir zaman olması gerekmezmi ? Cvp larınız için teşekkürler hala düşünmekdeyim acaba üye olsammı?

ücretsiz katalog şıkkı var onu da işaretleyip ücretsiz katalog da alabilirsin
illa ki 25 tl lik başlangıç setinden almak zorunda değilsin
siparişlerin ücretini ister kargoya elden veriyosun, istersen de internetten sipariş verdikten sonra kredi kartıyla da ödeyebilirsin
kredi kartıyla ödemek daha mantıklı, çünkü kargo geldiğinde elinde o kadar nakit olmayabilir
o yüzden ben kredi kartıyla ödedim

bana JNW'nin bide Kocasoy'un siparişleri geldi ama Bayrak'a verdiğim siparişler hala gelmedi
kargo baya uzun sürüyo

dygu_93
19-03-2016, 00:09
başlangıç paketinde bir sürü katalog var
25 tl + 2,5 kargo
ben başlangıç paketi aldığıma pişman oldum çünkü çok fazla katalog var ve bazılarının ürünleri çok pahalı

27,5 tl yi kargo paketi sana verdiği gibi alıyo valla hiç acımıyo:5:

merhaba özel mesaj atmaya çalıştım ama mesaj sayım yeterli değilmiş. umarım buraya yazdığım mesajı gorursunuz. uzun zamandır bunu araştırıyordum.şuan üniversitede öğrenciyim o yuzden başlangıç paketi olarak ücretsiz olanı seçtim sanırım sadece 5 tl kargo parası ödenicek doğru mudur ? sonradan istediğim mağazaların kataloglarını ürünlerine bakarak alabilirim değil mi? katalogunuz üye olduktan ne kadar süre sonra geldi ? bi de örneğin 100 tllik sipariş aldım bunun kargo ücreti ne kadara mal olacak bana bilginizvar mı? biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın :) ama öğrenci olunca insan en ufak hesabı bile yapıyor :) cevabınız için teşekkür ederim şimdiden

nilay subaşı
11-03-2016, 13:28
merhaba özel mesaj atmaya çalıştım ama mesaj sayım yeterli değilmiş. umarım buraya yazdığım mesajı gorursunuz. uzun zamandır bunu araştırıyordum.şuan üniversitede öğrenciyim o yuzden başlangıç paketi olarak ücretsiz olanı seçtim sanırım sadece 5 tl kargo parası ödenicek doğru mudur ? sonradan istediğim mağazaların kataloglarını ürünlerine bakarak alabilirim değil mi? katalogunuz üye olduktan ne kadar süre sonra geldi ? bi de örneğin 100 tllik sipariş aldım bunun kargo ücreti ne kadara mal olacak bana bilginizvar mı? biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın :) ama öğrenci olunca insan en ufak hesabı bile yapıyor :) cevabınız için teşekkür ederim şimdiden

kargo ücreti 2,5 tl
her firma ayrı ayrı kargo ücreti alıyo, o yüzden ben her kataloğu göstermiyorum
sadece jnw nin kataloğunu gösteriyorum
bide en az 25 tl'lik sipariş vermen gerekiyo
siparişlerini ister kapıda kargoya istersen de kredi kartıyla ödüyosun
ama şunu söyliyim, Shirly Bayrak diye bi firma var, katalogtaki ürünler süper, ben ondan sipariş aldım ama malesef 1 aydır siparişlerim gelmedi, artık kesinlikle Bayrak'tan sipariş almam.

filiz_87
10-03-2016, 16:27
kargo ücreti 2,5 tl
her firma ayrı ayrı kargo ücreti alıyo, o yüzden ben her kataloğu göstermiyorum
sadece jnw nin kataloğunu gösteriyorum
bide en az 25 tl'lik sipariş vermen gerekiyo
siparişlerini ister kapıda kargoya istersen de kredi kartıyla ödüyosun
ama şunu söyliyim, Shirly Bayrak diye bi firma var, katalogtaki ürünler süper, ben ondan sipariş aldım ama malesef 1 aydır siparişlerim gelmedi, artık kesinlikle Bayrak'tan sipariş almam.

Anladım, peki bana başlangıçta jnw nin katalogu gelir mi yoksa onu ayrı mı sipariş etmem gerekecek. Bende netten onun ürünlerini inceledim gayet geniş yelpazeli ve güzel geldi. Bi de öğrencilerin ilgisini çekmesi lazım tabiki :) Bayrak'ı önermiyorsunuz anladığım kadarıyla peki ürünleri güzel ve uygun olan bi marka önerebilir misiniz (jnw hariç )

feride dilbay
27-02-2016, 19:55
Anladım, peki bana başlangıçta jnw nin katalogu gelir mi yoksa onu ayrı mı sipariş etmem gerekecek. Bende netten onun ürünlerini inceledim gayet geniş yelpazeli ve güzel geldi. Bi de öğrencilerin ilgisini çekmesi lazım tabiki :) Bayrak'ı önermiyorsunuz anladığım kadarıyla peki ürünleri güzel ve uygun olan bi marka önerebilir misiniz (jnw hariç )

ben 25 tllik başlangıç paketinden istemiştim ve bi sürü katalog gelmişti
ama sen sadece üye olduysan hangi katalog gelir bilmiyorum

Bayrak'tan sipariş alırsan arkadaşlarına rezil olursun, ben rezil oldum çünkü
hep soruyolar bizim siparişler noldu diye, cevap veremiyorum yani
Ben JNW ve Kocasoy'dan verdiğim siparişler 1-1,5 haftada geldi, ürünleri de güzel
kocasoyun çıtçıtlı badileri güzel

buse_78
25-02-2016, 20:45
ben 25 tllik başlangıç paketinden istemiştim ve bi sürü katalog gelmişti
ama sen sadece üye olduysan hangi katalog gelir bilmiyorum